dijous, 24 de maig del 2012

3Oè aniverari de l'Escoltisme a CASTELLDEFELS


 GRAN ESDEVENIMENT A CASTELLDEFELS!

















Des de bon matí els i les caps, els pares i mares i altres col·laboradors en aquest gran esdeveniment miràvem al cel desitjant que aquells núvols grisos desapareguessin. Finalment, ben entrada la tarda ja no hi eren i la música començava a sonar: procedent de les proves de so.

La barra d’entrepans i begudes llesta. Tothom amb la samarreta groga- responsables de la organització- i blava –aquells i aquelles que la van comprar.-
Com diu la cançó d’Obrint Pas: nervis a la panxa abans de començar.... les primeres cançons, les primeres emocions...
Al parc de la muntanyeta començava a arribar gent... nens, nenes, avis i àvies, pares i mares... amics, escoltes, antics membres de l’escoltisme a Castelldefels. I no podiem donar la benvinguda a l'aniversari dels 30 anys d'escoltisme a Castelldefels sense les paraules d'aquell home que fa 3o anys va decidir obrir un agrupament al nostre poble: Joan Manetes.

L’hora de sopar s’apropava i Clan es posava en marxa! Un de llom i formatge! FELICITAS AL GRAN EQUIP DE CLAN! Gràcies pel sopar! Entrepans deliciosos!
Els caps a la barra  i els músics a l’escenari! I entre grup i grup una gran batucada que ens va fer ballar a tots i totes!

La nit arribava i la festa continuava fins l’endemà!


Tota una jornada per als petits amb jocs gegants i amb una gimcana per Castelldefels!
... i després d’aquest mati de jocs una bona botifarrada organitzada pels IETIS! A qui agraïm la seva ajuda i el més important, els somriures de cadascú d’ells durant els dos dies que van ser-hi per ajudar i gaudir al 100%!

La tarda arribava de la mà de l’animació infantil, música per fer-nos moure tot el cos i acabar tots plegats en rotllana fent el que millor sabem: JUGAR, RIURE I GAUDIR! 

dijous, 17 de maig del 2012

Bon dia a tothom!

A un dia del nostre 30è aniversari estem tranquils perquè ho tenim tot preparat i organitzat, això amb molts nervis i desitjant que hi vingui molta gent!
Us volem tornar a explicar com funcionarà la bojeria de cap de setmana:

Divendres (nit de recors i FESTA!)

A les 19h començarà la nostra celebració i pujarà a l'escenari el nostre gran convidat en Joan Manetas, fundador (junt amb els seus companys) del primer agrupament escolta de Castelldefels fa aquest any 30 anys. Segur que les seves paraules i els seus records ens donen a tots encara més ganes de continuar avançant!
Després pujarà a l'escenari la nostra companya Vicky, que ha acompanyat l'agrupament Grimpamons des del seu inici, us interessa saber com vam nèixer els Grimpamons? Quatre anys plens d'aventures i històries que no et pots perdre!!!

Després dels moments emotius arriba un d'encara més emotiu per tots nosaltres! Com ja sabeu els caps del Grimpamons i juntament amb els joves i nens de l'agrupament hem gravat un CD molt personal. Aquest CD conté cadascuna de les cançons de les unitats a més a més del nostre ULELE i un reportatge sobre el nostre cau i el model educatiu de l'escoltisme que ha fet la Irene que val moooooolt la pena! A més a més també portarem la nostra Samarreta dissenyada per nostre company d'agrupament l'Albert que podeu adquirir també a les barres de tiquets!
Doncs tots els caps i claners pujarem a l'escenari a cantar 
la cançó dels Grimpamons que hem composat una mica entre tots! No cantem gaire bé però l'important és el detall no?

A partir de les 20h : CONCERTS!
I entre concert i concert : BATUKADA!

A més a més els grimpamons posem una barra de begudes i de menjar a preus més que populars!


Com ja sabeu, hem habilitat una sala per dormir tota la nit que obrirem a partir de les 00:00h i que obrirem i tancarem cada hora per a que la gente pugui entrar a dormir cada hora. En cas que vulgue quedar-vos s dormir envieu-nos un email a aegrimpamons@gmail.com o ens ho podeu dir el mateix dia a algun dels organitzadors. ( això si: sac i màrfega!)

DISSABTE (dia de jocs i bon menjar!)

Dissabte a les 10h del matí comença la super gimkana per tot el poble que hem preparat. La gimkana està destinada per a nens petits però que puguin realitzar proves i es pot iniciar per qualsevol d'aquests punts que a continuació us ensenyem:

- el Castell
-Plaça Juan XXIII
-Biblioteca
-Plaça de l'Estació
-Plaça de l'Ajuntament
-Parc de la Muntanyeta

Quan us incorporeal us donarem un cartel let i si aneu passant les proves us la marquem i cap a la següent!





13h BOTIFARRADA!!
A càrrec de la Unitat de Ietis de l'Agrupament! Vine i gaudeix d'un bon menjar!





15h Tallers i Jocs a la Muntanyeta!
Ja veureu ja quin jocs més originals i especials tenim preparats!! I els tallers? Voleu fer tallers divertits amb nosaltres? Endavant, després de dinar res millor que jugar!

17h Animació Infantil amb bona Música!
A càrrec de Silvia Marín, Jorge Gil i Montse López! Música Popular acompanyada tres grans músics i sobretot tres persones molttt divertides! A ballar i cantar tothom!!!

I Això és tot amics! Us esperem demà! I creueu tots els dits (fins i tot els dels peus) per a que no ens faci mal temps!!


Mil petons!

Caps de l'AE Grimpamons

divendres, 11 de maig del 2012

Taller de música per compte del duet Gil Sisters

Continuant amb la programació del trimestre, el passat dissabte la Núria i la Mercè Gil van organitzar un petit concert amb diferents instruments de manera que tots els pioners van aprendre a formar part d'una peça i a coordinar-se entre ells.








Al final, va sonar així...