Ietis

El dissabte 22 d'octubre de 2011 s'ha fet una nova reunió de la Unitat Ietis. Hem fet una mica de formació sobre l'escoltisme i hem aprofitat per parlar de coses nostres... També hem conegut les activitats del Centre Excursionista Roca Negra (CERN), també de Castelldefels, i possibles vinculacions per gaudir d'activitats de muntanya i natura.

Per dinamitzar la Unitat Ietis per les diferents unitats han sortit els següents pares: Emma (follets), Robert (llops), Joan (raiers) i Alberto (pioners).


Altres cursos - Reunions anteriors


El dissabte 2 d'abril de 2011, per la tarda, a l'escola Torre Barona (espai habitual dels caus de les unitats petites de l'Agrupament) va tenir lloc la primera reunió de una nova unitat de l'agrupa.

Es tracta de la unitat de Mares, Pares i Antics (UMPA). Els seus principals objectius són: recolzar en allò que sigui necessari al consell de l'agrupament i passar-s'ho bé muntant activitats paral·leles per a l'esbarjo d'aquesta unitat.

Per a què això rutlli es va crear una comissió de dinamització anomenada "Petit Equip Motor", on trobem el Joan Q., el Robert, la Maria del Mar i la Norma; i alhora també es van cercar persones que fessin l'enllaç amb les unitats, i aquí tenim a la Paula (llops), el Joan Montserrat (raiers) i falta algun pare de pioners i de clan. Qui s'anima!!!!