dimarts, 19 d’abril de 2011

Campament de Primavera 2011 - La Tornada

Els primers campaments de primavera de l'AE Grimpamons han acabat i us fem arribar una primera crònica de l'Albert, un membre de l'Eskamot Antiks, que dissabte els va acomiadar i avui dimarts els ha anat a buscar.


Només dues paraules: Im - pressionant!!!!

"A 2/4 de 7 de la tarda estem esperant amb uns quants pares l'arribada de l'autocar, i em dono compte de la bona valoració de la tasca dels caps. Hi ha molt bon ambient. A les 7 i 10 arribar el Josep Maria amb el cotxe i ja ens comença a explicar coses interessants dels campaments. Tot ha anat molt bé, però se'l veu cansat. A 2/4 de vuit arribar l'autocar, entre els pares molta expectació i moltíssima emoció. Tothom es fon en abraçades, jo faig petons a tort i dret. Es nota alegria en l'ambient.
La gent comença a marxar i em sorprenc quan tot els caps i claners se'n vaò cap al Tenta a fer un Consell per parlar de Sant Jordi.......pero no se'ls hi acaba l´energia......SOU LA OSTIA GRIMPAS!!!!!"

2 comentaris:

  1. GRACIES, GRACIES, GRACIES I MOLTES GRACIES. ELS NENS VENEN CARREGATS D'ANECDOTES DIVERTIDES I ENCANTADÍSIMS PER TOT EL QUE HAN VISCUT. PORTAVEN ELS ULLS AMB UNA LLUM ESPECIAL. NOMÉS ES VAN QUEIXAR D'UNA COSA: FRED, MOLT DE FRED.
    ENHORABONA. M. DEL MAR (ANAIS I PAU)

    ResponElimina
  2. Me añado al comentario anterior! Muchas gracias a tod@s, sois geniales! Espero que el Pol siga vuestros pasos!

    Una abraçada molt forta i bon Sant Jordi!

    ResponElimina