dimecres, 12 d’octubre de 2011

UDOLS i EXTRATERRESTRES al cau dels Grimpamons

Durant la Sortida de Passos del passat cap de setmana els Llops vam donar la benvinguda als nous membres de la unitat i a la nostra nova cap, i també ens vam acomiadar dels quatre companys que han passat a la unitat de Raiers: l'Anxo, la Maya, el Dani i el Sebas.
 
Va ser també durant la Sortida de Passos quan ens vam trobar amb l'inici de la nova aventura que viurem els Llops aquest any... En arribar a l'alberg on passaríem del cap de setmana, la recepcionista ens va lliurar una carta que, segons ella, va portar el carter dient que anava dirigida cap als Llops de l'A. E. Grimpamons. Una mica confosos la vam obrir, i vam trobar-nos amb una espècie d'abecedari que lligava cada lletra amb un símbol. No vam acabar d'entendre què volia dir aquella carta, de manera que vam decidir continuar amb les activitats que s'havien planejat.


Per la tarda vam marxar d'excursió cap al monestir de l'Espluga de Francolí, i en el camí de tornada ens vam trobar amb una capsa amb un aspecte molt curiós... després de discutir què fer amb ella, vam decidir obrir-la, i vam veure que allà dins hi havia un missatge, però estava escrit amb unes grafies que no vam saber entendre, però ens vam adonar que aquells símbols coincidien amb els de l'alfabet de la carta que vam rebre anteriorment, de manera que vam poder descifrar el missatge, que deia el següent: "sou els escollits". 
 
Cada vegada estàvem més i més perduts, no enteníem per què ens estaven passant totes aquelles coses, així que no vam tenir cap més remei que esperar a veure si ens tornava a passar alguna cosa que ens aclarís tot aquell embolic... Va ser per la nit quan, mentre estàvem tots dins una aula de l'alberg escoltant música i fent una mica de "festa", vam establir connexió amb un individu que va aconseguir captar l'onda de la nostra ràdio i es va posar en contacte amb nosaltres. Aquell individu era ni més ni menys que un astronauta que va contactar amb nosaltres des de l'espai!!! El seu nom era Bladivir i era un astronauta de la USIE (Unió Soviètica Inter Espacial) i ens va explicar que portava mesos espiant a una nau veïna ocupada per extraterrestres! Tenia la intenció d'explicar-nos moltes més coses, però malauradament la connexió es va tallar...
 
No va ser fins al dia següent quan, amb tots els membres de l'agrupament com a testimonis, vam establir connexió amb el Bladivir per segon cop. Aquesta vegada el seu missatge va ser molt més impactant: ens va explicar que els extraterrestres que estava espiant s'anomenen Mediambientins, i es dediquen a estudiar tots els planetes de l'univers, i s'han assabentat que el planeta Terra corre perill perquè nosaltres, els seus habitants, no sabem cuidar-lo. Per això, nosaltres hem estat seleccionats per demostrar als Mediambientins que sí podem tractar bé el nostre planeta. Ens volen posar a prova i tenim un termini de nou mesos per complir aquesta misió, i si no ho aconseguim... exterminaran tota la raça humana! Però no us preocupeu, perquè nosaltres complirem aquesta tasca que els Mediambientins ens han encomanat, no us decebrem, confieu en nosaltres!!!


Aquest dissabte, durant el proper cau, començarem la nostra misió... què ens esperarà??

Fotografia dels Esccollits, durant la Sortida de Passos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada