dilluns, 18 de febrer de 2013

El cap de setmana dels llops

El passat cap de setmana els llops també van marxar d'excursió. L'aventura va començar el dissabte 16 de febrer ben d'hora, cap a les 8:00. Després d'un viatge en que vam agafar el tren, el metro i el bus, vam arribar a Bigues i Riells, un poble del Vallès Oriental. Allà ens vam trobar amb l'Espluga Viva, un agrupament d'Esplugues amb el que vam passar el cap de setmana i amb el que compartariem els campaments de Setmana Santa.

Foto de tot el grup: Grimpamons + Espluga Viva

Després d'esmorzar vam emprendre la marxa fins a Riells del Fai. Va ser una excursió fàcil pel que estem acostumats però aquest cop teniem un altre repte: fomentar la companyonia entre els dos agrupaments. Al principi va costar una mica i hi van haver alguns frecs entre uns i altres. A la nit, però, els dos agrupaments es van reunir per fer les paus i després de parlar-ho i fer unes votacions, per fi es va aconseguir. Més d'un adult hauria d'aprendre taaaaant d'aquests llops...

Les negociacions estaven en marxa!

Descobrim alguns indrets curiosos del poble...
Aquesta mateixa nit, i per consolidar les paus, ens va donar temps de jugar una bona estona abans d'anar a dormir. Per un dia que els papis no ens vigilen, podem anar a dormir una mica més tard! Tot i així, l'alarma del rellotge no ens dona treva i pel matí ens hem de llevar ben d'hora per fer la descoberta del poble. Després de dinar tenim el temps just per recollir-ho tot i tornar cap a casa. El bus de tornada és el lloc ideal per recuperar les hores de son i són pocs els que aguanten desperts.

Al bus tothom s'adorm, caps incloses!
Si voleu veure més fotografies, aquí teniu l'enllaç: http://bit.ly/YBG2HT

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada