dimecres, 27 de març de 2013

Els follets exploren cada racó de la Molina
El dissabte 23 de Març del 2013 la unitat de follets de l’AE GRIMPAMONS va fer cap a la Molina. Aventurant-se en els seus segons campaments de primavera. 

Aquest cop el fred no va ser un problema massa greu, ja que passarien els quatre dies a un refugi de la UEC.A les 8:00 del matí tots a l’estació van iniciar el camí juntament amb pioners i clan qui casualment iniciaven els seus campaments conjunts al mateix lloc i la mateixa hora que els més petits.

Cap a les 12:30 van arribar a l’estació de la Molina i van pujar a l’alberg.


Mentrestant es preparaven a les habitacions, la cuina i el menjador van trobar un diari secret d’un antic explorador on hi faltaven la majoria de les pàgines. 
El grup va proposar anar en busca de les pàgines perdudes pel voltant del refugi
Tot buscant sense descans van trobar-les totes i més endavant les van endreçar per així poder llegir les experiències d’aquell misteriós explorador qui havia viscut uns dies en aquell mateix lloc i amb la missió d’ajudar a un estrany ésser poruc.


Després de llegir aquell diari, els follets van veure l’oportunitat de repetir les vivències d’en Marcel Ramon Vallfreda i intentar trobar aquell ésser per ajudar-lo. 

Van fer cartells per advertir de la presència d’un ésser que temia als homes. Demanaven la concienciació i la protecció cap a aquell personatge.

Al dia següent van cercar petjades de diferents animals i després van analitzar els resultats. Arribant a la conclusió de la perillositat de l’extinció de les espècies i de la repercussió dels nostres actes envers al medi natural.
Més tard ja per la tarda van construir un trineu de fusta amb el que es llençarien per la neu al dia següent.I finalment van construir una cabana per aquell peus-grans on podria resguardar-se de les fredes nits de la Molina. 


Aquella última nit van tenir la gran sort de veure aquell ésser qui va agrair l’esforç dels follets per ajudar-lo. I es va acomiadar desitjant-los-hi molt bona sort.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada