dijous, 7 de juny del 2018

Adéu a Grimpamons! Deixem pas a dos nous caus a Castelldefels.

Hola a tothom després d'alguns anys!

Tot i que aquest blog està en dessús, continua apareixent als cercadors d'internet i és per això que hem cregut oportú deixar constancia de l'actualitat de l'Agrupament Escolta Grimpamons.

El curs 2016-2017 va ser el darrer de Grimpamons. Degut a la massificació d'infants i joves tant a l'agrupament com a la llista d'espera, vam decidir tancar aquest agrupament per obrir-ne dos de nous: l'AE Boscaires i l'AE Gratacims. ¿Per què? Per poder així donar una educació de millor qualitat i arribar a transmetre els valors de l'escoltisme a més infants, joves i famílies de Castelldefels.

Actualment continuem tenint una llista d'espera per poder entrar a qualsevol dels dos caus. L'inscripció a aquesta es realitza mitjançant l'adreça mail escoltismecastelldefels@gmail.com i també podeu utilitzar-la per demanar qualsevol tipus d'informació sobre l'escoltisme a Castelldefels. No disposem de cap telèfon de contacte. 

Si voleu veure o saber més sobre Boscaires i Gratacims podeu trobar-nos a Facebook i a Instagram (@aeboscaires i @aegratacims).

 


Sempre a punt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada