dilluns, 23 de novembre del 2009

AGO 2009

Hola Grimpas!

El dissabte 21 de novembre va tenir lloc l'AGO (Assemblea Ge-neral Ordinària) a Torredem-barra (Tarragona), a càrrec de l'AE Els Salats.

Tots junts, els coordinadors i els claners que hi anavem vam quedar a 3/4 de 9 a darrera de l'estació de Castelldefels, però per causes diverses només estava la nostra clanera més responsable, l'Andrea. Aquesta situació va fer que els coordinadors, l'Esteve, l'Albert i el JR anessin casa per casa a buscar als altres claners i claneres. Al cap i a la fi ja estavem tots, l'Aida, la Rosi, l'Alex, l'Andrea i jo. Així que marxem cap a Torredembarra.

45 minuts al cotxe. 3 peatges. Arribem. Ens assegurem que el lloc és el correcte. Un munt de persones amb foulards, un carrer tallat, unes lletres ben grans on posa "AGO". Hem trobat el lloc, sens dubte. Fem el tràmit de l'acreditació per poder entrar, ens trobem amb altres agrupaments d'escoltes ja coneguts i entrem, anem al nostre lloc. Comença l'AGO.

Els quatre membres que presideixen la sala en la seva inauguració es presenten, i parlen dels valors de l'Escoltisme, del que s'intenta fer i del que es pretèn aconseguir. A continuació comença el torn de paraules per conèixer amb més detalls les memòries presentades pels diferents equips, i allà ens expliquen els apartats acceptats l'any passat i es comenta si s'han complert o no. Els agrupaments donen la seva opinió i es manifesten per a que les coses es facin bé. Així fins l'hora de dinar.

Anem a una plaça del costat. La disputa de la coca cola! JR surt a l'atac i la coca cola es queda a la motxilla. Tots a beure aigua i suc. Però us asseguro que la coca cola va ser beguda. Ens donem un descans i quedem a les 4 al poliesportiu on es fa l'AGO.

Anem arribant i segueix el debat dels punts aprovats en l'antiga Assemblea. Ara presideixen la taula la presidenta i 3 persones més encarregades de l'Escoltisme a Catalunya.
Els agrupaments parlen del que votaran i perque ho faran. Cada agrupament dona els seus vots positius i negatius, o bé vots en blanc o abstinació. Aporten les seves raons. I allà també estem nosaltres, 3 coordinadors i 5 claners però sense dret a vot, donat que encara som un agrupament aspirant (tot i què de segon any), però prenent bona nota de tot el que succeix per saber que fer en properes ocasions. Un cop s'han donat els motius es tenquen les portes i comencen els vots.
Es demana que aixequin la mà i es recompten els vots, quasi mai coincideixen amb els vots a la sala, però la petita desviació fa imperceptible la manca de concordança, i la majoria sempre guanya (tant si és positiva com si és negativa).

Quan s'acaba de votar tornen a obrir la porta i l'AE Grimpamons marxa. Els altres agrupaments es queden, dormen allà i disfruten d'una festa bona bona, a nosaltres ens tocarà l'any vinent, no patiu.

Tornem als cotxes. Ja cansats alguns dormen. Arribem a l'estació de Castelldefels i els nostres coordinadors tornen a casa amb les seves famílies desprès d'haver-les deixat per pasar un dia amb els claners de l'AE Grimpamons, això té merit!

I aquí acaba el nostre dia. Abans d'acabar agraïm a l'Esteve i a l'Albert per haver-nos entrentingut amb la seva música al cotxe.
Aquesta sortida, i parlo en nom de tots, ens ha donat molts més coneixements del món de l'Escoltisme, més dels que ja teniem i ens ha ajudat a coneixer una mica més als nostres companys i coordinadors.
I tots sabrem des de dissabte que a Catalunya Música posen música clàssica, no Rock Català!
Com diuen, mai t'aniràs a dormir sense haver après alguna cosa.

Molt bona tarda.
Att. La vostra estimada clanera, Janira.

Fins una altra, Romàntics i Romàntiques!

Nota: Trobareu un recull d'imatges al següent enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada