dimarts, 13 de desembre del 2011

Pocions, valors, somriures... MÀGIA.


Dissabte després d'ajudar a un extraterrestre del planeta Deagostini i a ells mateixos amb la descontaminació de l'atmosfera, els follets van conèixer una nova amiga. 

( Cal donar les gràcies a l'AE Alosa pel seu paper d'anfitrions deixant-nos gaudir del seu cau i participar amb les seves aventures pel salvar el planeta juntament amb els llops espacials dels Grimpamons. )

Una amiga recomanada pel sempre atent Follet Picarol. Aquesta nova consellera dels petits es fa dir Mandragora i es descriu com un ésser del Bosc Màgic.
El Picarol va advertir-los que a les terres de Lleida es trobarien amb ella, i que els ajudaria a convèncer al Follet Fosc per ser un follet bo de debò i no seguir les males ordres del seu pare.


Recordem que el Follet Negre, pare del Follet Fosc, té la intenció de tallar tots aquells arbres del Bosc Màgic per construir-hi edificis i guanyar un munt de diners amb la seva venda o lloguer. I el Fosc un follet que veritablement és bo, però cec sense veure les malifetes que fa obeint ordres del seu pare, no s'adona del que fa.


Retornem als fets de Dissabte. La unitat de follets va fer cap als carrers de les afores de Lleida i a prop d'un parc on un mapa va destinar-los, varen contactar amb la Mandragora. Parlant aquesta amb ells i demanant-los-hi una missió de vital importància. La seva missió era trobar uns potets que hi duien valors escrits. Uns valors que més tard haurien de decidir si introduir a la poció que és veurien i els faria tant a ells com al Follet Fosc adquirir-los.



Després de prendre la poció màgica varen sopar tots junts i tot just després anar a descansar per primer cop molt més a prop del terra del que estan acostumats.
El diumenge per acabar amb bon peu la sortida enriquidora, varen aprendre com es devia fer una motxilla amb una gimcana de pistes. I finalment després de dinar uns entrepans d'allò més bons a càrrec dels caps van tornar amb llurs pares i mares.



Fins un altre, atentament equip de caps de Follets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada