dimarts, 13 de desembre del 2011

Els Llops marxen amb els Follets al cau de l'AE Alosa

El passat cap de setmana del 10 i 11 de desembre, les dues unitats més menudes del cau, els Follets i els Llops, vàrem anar de sortida al cau de l'AE Alosa, a Lleida. 


Ens vam trobar a les 8.30h del matí, tots ben adormidets! El viatge en autocar va ser llarg, però molts van tenir-ho complicat si volien fer una becaina, ja que entre cançons i bromes, va resultar força entretingut! En arribar a Lleida ens vam instal·lar ràpidament al cau, que era molt gran i molt modern, i vam parar per a esmorzar... quina gana!!


Just després d'esmorzar, tots els Llops ens vam reunir en una sala del cau, i la Sonia ens va explicar que, just abans de sortir de casa, va trobar a la seva bústia un paquet amb el logotip de la USIE (Unió Soviètica Inter-Espacial)!! La vam obrir, i vam descobrir que dins el paquet hi havia un pendrive, dins el qual hi havia una gravació del Bladimir!!!!! Ens va explicar una terrible notícia: els Meidambientins l'han descobert! Saben que és un espia i el tenen presoner en una capsa minúscula en mig de l'espai! Està ferit i no té aigua ni menjar, necessita la nostra ajuda!! Després d'escoltar aquest espantós missatge, vam decidir entre tots que havíem de fer alguna cosa per ajudar-lo, així que el primer que vam fer va ser buscar les coordenades del punt on es situava la càpsula on estava tancat el Bladimir, per així poder enviar-li medicina i aliments, a través d'un jeroglífic que hi havia dibuixat en el paquet. Després de descobrir-les vam passar el que quedava de matí jugant en un parc del poble, i després... a dinar!!








Després de dinar vam fer un cau conjunt amb els Llops i els Follets de l'AE Alosa. Resulta que, quan ens vam reunir tots dins el cau, adivineu qui va aparèixer?... Un extraterrestre!!! Però tranquils, no era un mediambientí, era un extraterrestre del planeta Llagostí que va caure a la terra perquè la seva nau es va desintegrar per culpa de la contaminació de la nostra atmosfera... així que vam realitzar unes quantes activitats en relació al medi ambient per ajudar a aquest extraterrestre tan simpàtic a tornar a casa seva.
Després, quan ja ens vam acomiadar dels de l'AE Alosa, els Llops vam preparar una llista amb tot el que necessitàvem per ajudar al Bladimir, tots els aliments i medicines per enviar-li, i després vam realitzar una recerca pel poble per a trobar tots els bens necessaris. I vam aconseguir un munt de coses: pa, sucre, plantes medicinals, mel,... fins i tot llaminadures!! 
Després de sopar els Follets es van anar a dormir, i alguns Llops van tenir l'oportunitat de practicar una tècnica mental que els seus caps els van ensenyar... si voleu saber quina és... pregunteu als Llops que hi van participar, però us avisem... és un secret!!

Al dia següent, quan els caps es van aixecar, els Llops i els Follets ja portaven estona fent gresca... quina energia!! Mentre ens estàvem traient les lleganyes i rentant-nos les dents... els Llops vam descobrir que a la porta principal del cau hi havia un missatge en clau dels Mediambientins!!! Vam desxifrar-ho i ens vam trobar amb un esgarrifós missatge que ens va glaçar la sang: MISSIÓ FRACASSADA. Ja una mica nerviosos, vam llegir una carta que hi havia dins la capsa espacial, i això només va fer que encara ens esvaréssim més: els Mediambientins estan molt enfadats amb nosaltres, creuen que els hem traït i han decidit donar per finalitzada la nostra missió. Però com a bons Escollits que som, no vam deixar que la cosa quedés així! Vam fer treballar la nostra ment i vam redactar diferents projectes per a fer durant tot el curs, demanant perdó als Mediambientins per haver fracassat i així demostrar que sí som capaços de dur a terme aquesta missió!!! Totes aquestes idees plasmades en paper les enviaríem després per correu.
Alguns Llops també van voler enviar un missatge als Mediambientins no només amb cartes, sinó també amb unes divertides gravacions de vídeo, i aquest ha estat el resultat: 



La Marina, l'Ignasi i l'Enric també van demostrar que són uns bons pallassos. Amb aquest video ho podreu comprovar!:


Després de dinar vam marxar ràpidament cap a l'autocar de camí cap a casa. Durant el viatge es van repartir diferents premis a cada membre de les unitats, que van ser recompensats per la seva activa participació a les activitats del cau amb una llaminadura! Al arribar a Castelldefels encara no hi havia cap pare ni cap mare, doncs vam arribar massa aviat! Però de seguida van començar a aparèixer i a emportar-se als seus divertits fills i filles a casa, que encara tenien energia per jugar una estona amb els seus companys. 




I amb ganes de més... ens veiem el proper dissabte, per l'últim cau fins després de les vacances de Nadal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada