dimarts, 29 de novembre del 2011

AGO 2011


Aquest passat cap de setmana els caps i els claners de l'AE Grimpamons hem assistit a l'Assemblea General Ordinària (AGO) que celebra Escoltes Catalans cada any per prendre decisions en comú entre tots els agrupaments. Aquesta es celebrava a Vilassar de Mar on l'AE Intayllú i l'AE Atzavara ens van donar una gran benvinguda i van ser una molt bons amfitrions. 
La tarda del dissabte es votaven memòries i els Grimpamons encara no teniem dret a vot així que ens varem quedar escoltant tot allò que els agrupaments havien de dir sobre les memòries però a última hora del Dissabte Escoltes Catalans ens va donar la Benvinguda com a Membres de Ple Dret a l'Associació  i tots els grimpas (gairebé uns 20) que estavem en aquell moment vam pujar a l'escenari. Quina emoció tants aplaudiments i totes les cares d'aquelles persones de l'associació que ens han donat tant de suport i els agrupaments que sempre els han tingut molta estima. Vam baixar amb el cap ben alt i ens van donar la bandera d'Escoltes Catalans que no trigarem en penjar al nostre cau!
A continuació tots els agrupes vam fer una cercavila pel poble amb uns tambors i timbals que ens marcaven el ritme i ens donàven alegria fins a arribar a la primera plaça on ens van separar per les 4 vegueries i vam jugar a un "estirar la corda" on diguin el que diguin : vam guanyar és del Baix-Vallès!!!!!
A la següent plaça ens esperava un espectacle increible de teatre, música, acrobàcies i llibres....ens vam quedar tots amb la boca oberta! Molt i molt macu, moltes felicitats pel grup!

Més endavant ens esperava el sopar!!!! Un super brou que estava boníssim , un entrepà i unes mandarines, tota una "delicatessen" per la gana que teniem! 
Uns concerts, una mica de gresca i uns jocs de nens entre els caps i directes cap al llits, molt i molt cansats i conscients que demà ens esperava la nostra responsabilitat de votació, després d'haver passat hores a consell preparant l'AGO.

Quin mal aixecar-se tan d'hora diumenge, però un bon esmorzar com Déu mana ens va mig despertar (torrada amb tomàquet i botifarra) i a les 9 ja estavem dins la sala començant les votacions!


En JR va venir a fer-nos una visita diumenge pel matí.
Eiii no ens oblidem que és el membre número 1 del cens,
que porta molts anys a Escoltes Catalans!!! Felicitats.

Així fem les coses els grimpas, sempre amb un somriure :)

La Rosi va aixecar-se en el torn de paraula per a expressar
 l'opinió de l'AE Grimpamons! S'ha de ser valent eh!!


Visca els Grimpamons, que després de molt lluitar ja som membres de Ple Dret i seguim sumant nens, caps, il·lusions, somriures i anys.
Moltíssimes Gràcies a tots els nens , pares i caps que ho feu possible!!
Molts petonets!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada