diumenge, 13 de novembre del 2011

Els Grimpas fem cultura!!

Aquest dissabte Follets, Llops, Raiers i Clan han passat el matí a l'agrupació de cultura popular fent activitats super divertides!
Els Follets han descobert el món de la cultura popular a través d'una gimkana de preguntes i han conegut els secrets dels castellers, dels diables, dels geganters, gitanes, cintes, panderetes i bastons.
Al mateix temps Llops i Raiers van viure a la pell els diferents àmbits de l'agrupació : van pujar d'un en un en un pilar amb l'ajuda de la colla Castellera de Castelldefels i més endavant els més atrevits van arriscar-se a plantar el seu primer castell, que sembla molt fàcil pero no ho és ( un 3d2 o 4d2 jajajajaj). També ens van fer una xerrada sobre que són els diables, quins petardos tires i com es tiren, quins tipus de diables hi ha i sobretot mesures de seguretat quan ens vulguen ficar dins un correfoc, fins i tot van posar petards al Gar i Got i el van fer ballar! També vam descobrir els secrets d'allò que s'amaga sota la túnica del gegant: un geganter! que ha de suportar a les seves esquenes 80 k i ballar amb el gegant controlant que sempre estigui recte!
Finalment ens van fer una exhibició improvitzada de bastons de les dues colles juntes!
Ha estat un dissabte genial, ple de noves experiències! Des de l'AE Grimpamons animem a tots els nens i els pares de l'agrupament a fer cultura, a participar d'aquesta cosa tan maca com són les festes populars i no deixar enrera les festes del passat!!

Molts petonets











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada