dissabte, 19 de novembre del 2011

Sortida Sitges_Vilanova













Aquest passat dissabte dia 19N els Raiers hem marxat d'excursió per fii!!! Després de setmanes retrasant aquesta sortida per pluja i altres problemes. Dóna gustet caminar una mica després de tant de temps!
Ens hem vist les cares aquest matí a les 8 a l'estació amb una cara d'adormitss!!!
Però poc a poc s'ha anat animant la cosa i la veritat es que hem passat un dia genial!
Hem borejat la cost des de Sitges fins Vilanova i la Geltrú i hem anat de la ma del nostre mar mediterrani al qual ens hem quedat més d'un cop mirant empanats. Després de caminar una estoneta ens hem parat a una caleta petiteta on hem assegut a respirar i riure una estona, la veritat és que com l'humor dels Raiers no hi ha res!
He continuat caminant i com es va posar a ploure vam decidir parar a dinar , quina gana!!!! Sort que teniem una casa mig abandonada on hem entrat a l'aventura i la veritat és que hem acabant sentint-la com a nostra !!jajaja
Finalment hem continuât el camí fins Vilanova i allà hem fet la última activitat. Des del matí els Raiers s'han separat en grups de 3 i han hagut de portar una motxilla que s'anaven passant entre ells. Aquest motxilla pesava i simbolitzava el pes de les boses plenes de carbó que porten els pobres nenes explotats a mèxic. Però hi havia una última sorpresa, que han trobat els nens en obrir les motxilles en arribar a Vilanova : uns llibres!! la importància de l'educació mai no ha estat tant important com en l'actualitat i és aquest el camí que els caps i els Raiers creiem que és la clau per a ajudar a sortir a aquests nens de la seva situació.

























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada