diumenge, 6 de novembre del 2011

Els LLOPS pinten les parets del cau

Aquest cap de setmana la unitat de Llops ha mostrat la seva vena més artística i ha dedicat un cau a pintar dues de les parets del cau!
Però no només vam fer això: durant les dues hores de cau els nens i nenes es van dividir en tres grups i van realitzar diferents activitats:
 
Una d'elles va ser una petita gymkana pel pati del cau: havien de trobar diverses paraules relacionades amb alguna de les unitats que formen l'Agrupament, endevinar de quina unitat es tractava i pensar què podria aportar aquesta unitat al cau, també van trobar pots de pintura que necessitarien per poder pintar les parets. Aquesta activitat els serviria per a completar el dibuix d'una de les parets que van pintar.
 
La segona activitat va consistir en crear uns sobres per guardar els nostres carnets d'Escollits i posar-los tots en un mural. Aquests carnets són unes targetes que ens van enviar els Mediambientins per a identificar-nos com a els Escollits que salvaran el planeta Terra, són uns carnets individuals i intransferibles en els que hi apareix informació sobre cada membre de la unitat (nom, alçada, número de peu, color de cabells i ulls, etc.) i el seu nivell d'intel·ligència, força, destresa i energia.
Aquests carnets són molt importants, ja que sense ells, ni els Mediambientins ni ningú ens reconeixeria com a Escollits, i per això vam voler guardar-los en un lloc segur durant el temps que no els estiguem utilitzant.
En aquests sobres van escriure el seu nom, i també van afegir quelcom que els serviria per a identificar-se individualment: un tòtem!!! Els nens i nenes van demostrar molta curiositat quan van descobrir que els seus caps tenien un tòtem i quan van saber què volia dir. De manera que ara tots s'han identificat amb un animal, una planta, o qualsevol o ésser viu que formi part de la natura!


Els Llops creant els seus sobres amb els seus tòtems

I finalment, la tercera i última activitat va ser la de pintar dues parets del nostre cau! En una d'elles vam pintar un dibuix molt bonic que el nostre cap, l'Àlex, va dibuixar; i en l'altre paret els nostres caps ens van deixar una mica de llibertat per a pintar el que volguéssim, vam desenvolupar la nostra vena creativa... i aquest va ser el resultat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada