diumenge, 20 de novembre del 2011

Més lluny, sempre aneu més lluny...

Aquest dissabte la unitat de follets, creuant els dits per que els núvols i la pluja no li agüessin la sortida a la unitat, va proposar-se fer les tres moles.

Van reunir-se a les 9:00 del matí als jardins del Castell. 


Un cop tots espavilats i preparats per començar la ruta, van fer cap, per la carretera de la Sentiu i agafant el camí amb ajuda del mapa. Per molts el fer una ruta guiant-se per un mapa era una cosa nova, però no va ser cap obstacle.


Amb l'objectiu de conèixer la natura autòctona del nostre poble cadascun dels follets tenien la missió d'observar-la amb molta cura i escollir quelcom per poder guardar en una capsa que van rebre de l'amic Picarol.



Van fer una petita parada per agafar forces prenent L'esmorzar. Just després van seguir fent camí per acabar el seu trajecte. Cal dir que el Picarol va ajudar-nos donant-nos tots els ànims comunicant-se amb petits missatges escrits per ell mateix.


I quan ja eren a punt de fer el tercer cim, la pluja i la precaució els va fer enrere. Baixant amb un pas lleuger anant cap al Cau.

La sorpresa va ser quan van arribar al Cau, on tots els pares, tant de follets com els de llops, esperaven.

Els pares de les dos unitats van portar el dinar, i fent família varen dinar tots junts al Cau. Àpats exquisits, cançons i jocs ...

L'equip de caps de follets us desitja un bon inici de la setmana.





1 comentari:

  1. no hi ha dret!!!!! jo no sabia que el dinar també era per als pares dels llops!!! pensava que només era per als follets!!:(

    ResponElimina